Cabine Foto - Photo Booths

Mitsubishi Foto România comercializează cabine foto profesionale destinate pentru diferite evenimente

Vezi întreaga gamă de Cabine Foto


Print rapid cu culori vivante.

Cabinele foto sunt inovații de ultima generație care-ți permit să oferi momente de neuitat, o experiență nouă de distracție și uimire autentică. Software-ul exclusiv, calitatea superioară a producției și noul design te vor pune în fața competiției.

Îți vei uimi clienții și oaspeții lor la evenimente private, evenimentele corporative și târguri. Alegeți din nenumărate opțiuni puse la dispoziție de softul cabinelor foto sau creați-vă propriile experiențe pentru fiecare eveniment pentru a depăși așteptările tuturor.

Solicită Ofertă

Produsele și serviciile oferite de Mitsubishi Foto România

home_employment_pic251

Rame Photo Booth

Ramele noastre din aluminiu sunt protejate prin brevet și în urma testelor efectuate de Universitatea din Coventry, s-au dovedit științific a fi cea mai puternică fototecă pe piață. Designul rapid de construcție vă permite să instalați în timp record fără a fi nevoie de instrumente.
home_employment_pic262

Magic Mirror Booths

Vă putem oferi o varietate de modele de cadre, astfel încât să faceți cea mai potrivită alegere pentru afacerea dumneavoastră. Software-ul nostru Mirror este construit exclusiv de noi și este proiectat pentru a ușura personalizarea oglinzilor.
home_employment_pic283

Podea de dans LED

Cu gama noastră de podele de dans LED vă asigurăm ca nu exista compromisuri atunci când vine vorba de calitate. Cu o vastă varietate de culori și design, aceste podele de dans sunt extrem de ușor de întreținut. Instalarea nu necesită instrumente.
home_employment_pic274

Suport după vânzare

Echipa noastră de suport și vânzări vă va oferi suport chiar și după achiziționarea cabinelor foto pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră clădită pe sisteme de tip photo booth și oglinzi magice să se dezvolte fără a se lovi de impedimente de nici o natură.
Contact